اختراع

تکه های مرغ رو هم جداگانه میپزیم. کمی آبدار بمونه

اسپاگتی یا از اون ماکارونی های تکه ای رو میجوشونیم و آبکش میکنیم. بعد میریزیمش تو ظرف مرغ و میذاریم با آب مرغ دم بکشه.

نصف لیوان ماست، چند قاشق خامه، روغن زیتون، آب نارنج، نمک و فلفل. خوب میزنیمش تا یکنواخت بشه

سس رو روی ماکارونی میریزیم و لذت میبریم. خودم اختراعش کردم !!!

4 پاسخ to “اختراع”

  1. حمید رضا Says:

    سلام

    وبلاگ خیلی قشنگی داری تبریک میگم

    اگه دوست داشتین یه سر به من بزنید

    نظرتون در مورد تبادل لینک چیه؟

    منتظرتون میمونم

    موفق باشید

  2. کلمه Says:

    چه کنیم که فعلا دوران رژیم گرفتن رضاست و ما از خوردن خیلی از غذاهای خوشمزه محروم! اگه واقعا هنر آشپزی داری غذاهایی اختراع کن که توش کربوهیدرات نداشته باشه! لیپید اصلا اشکالی نداره البته. من تا قبل از این رژیم پسامدرن رضا، به اهمیت کربوهیدرات در مزه غذا واقف نبودم!

  3. بابك Says:

    من هم خوردم بسيار عالي بود! در زمان الهام شدن اين اختراع من حضور غير فعال داشتم.
    به آفتاب: علاوه بر كربوهيدرات، ليپيد هم داره.

  4. آفتاب Says:

    فوق العاده بد این نوشته ت! فقط حیف که ماکارونی کربوهیدرات داره!

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: